Antena 3 CNN Actualitate Instanţă: Dosarul împotriva lui Berbeceanu, fabricat

Instanţă: Dosarul împotriva lui Berbeceanu, fabricat

Instanţă: Dosarul împotriva lui Berbeceanu, fabricat
de S.T.    |    26 Sep 2014   •   21:13

Vineri seară, la Antena 3, Dana Grecu şi invitaţii săi au arătat că dosarul în care a fost trimis în judecată comisarul Traian Berbeceanu nu stă în picioare.

Ancheta împotriva lui Traian Berbeceanu a fost declanşată de procurorul Ioan Mureşan, fostul şef DIICOT Alba, după ce comisarul denunţase posibile acte de corupţie comise de acesta, procurorul Cean şi poliţistul Muntean. Cei trei sunt acuzaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie că au fabricat probe pentru a-l înfunda pe Berbeceanu.

Tribunalul Bucureşti a retrimis cauza la DIICOT pentru refacerea rechizitoriului, întrucât dosarul lui Berbeceanu ridică numeroase semne de întrebare.

Vă amintim că Traian Berbeceanu a fost ţinut în arest aproximativ o lună. Procurorii au anunţat, în 16 iulie 2014, trimiterea în judecată a lui Berbeceanu, sub acuzaţiile de sprijinire a unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, luare de mită, spălare a banilor, fals în inscrisuri sub semntură privată şi complicitate la infracţiunea de delapidare.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

Citeşte şi:

În Premieră: Povestea comisarului Berbeceanu

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close