Antena 3 CNN Actualitate Instituţiile publice vor avea program normal de luni până pe 31 decembrie

Instituţiile publice vor avea program normal de luni până pe 31 decembrie

Instituţiile publice vor avea program normal de luni până pe 31 decembrie
27 Dec 2009   •   16:58

Cei care mai au facturi de achitat sau probleme de rezolvat la bănci ar trebui să se grăbească. De luni şi până pe 31 decembrie, instituţiile publice, dar şi companiile care oferă diferite servicii populaţiei, revin la programul normal. În primele zile ale noului an însă, acestea vor fi închise.

Românii care nu vor să intre în noul an cu facturi scadente mai au la dispoziţie patru zile în care să-şi rezolve problemele. Ghişeele instituţiilor publice vor fi deschise de mâine şi până joi, ultima zi a anului. În programul normal de lucru intră şi administraţiile financiare din toată ţara.

Atenţie însă, în primele două zile ale noului an, acestea vor fi închise. Şi casieriile unde se pot plăti facturile la electricitate se deschid de luni până miercuri. Cei care nu ajung la timp vor fi nevoiţi să aştepte până pe 4 ianuarie 2010 pentru a scăpa de datorii. Acelaşi program se aplică şi în cazul ghişeelor unde plătim facturile la gaze. Acestea se vor deschide din nou abia pe 4 ianuarie. De luni şi până pe 31 decembrie se vor deschide şi oficiile poştale.

În ultima zi din an însă, acestea vor avea program cu publicul doar până la ora 17.00. Pe 1 şi 2 ianuarie în schimb, Poşta va fi închisă. Nici băncile nu vor lucra în primele trei zile ale lui 2010. Excepţie fac unităţile bancare din marile centre comerciale.

Cei care vor să călătorească în aceste zile trebuie să-şi ia bilete din timp. Agenţiile de voiaj CFR vor fi închise pe 1 ianuarie, iar pe 2 ianuarie vor lucra doar între orele 8.00 şi 12.00.

Antena 3

×
Subiecte în articol: institutii publice
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close