Antena 3 CNN Actualitate Instituţiile statului au început cumpăraturile de sărbători

Instituţiile statului au început cumpăraturile de sărbători

Instituţiile statului au început cumpăraturile de sărbători
18 Apr 2014   •   09:16

RAAPPS pregăteşte curăţenia de primăvară în vilele de protocol pentru demnitarii statului, iar Ministerul Finanţelor Publice achiziţionează calculatoare şi servicii IT. Autoritatea Electorală Permanentă şi Ministerul Afacerilor Interne fac şi ele achiziţii în vederea alegerilor europarlamentare.

RA-APPS a achiziţionat servicii de curăţenie pentru imobilele aflate în administrarea sucursalei Bucureşti. Contractul acoperă, conform caietului de sarcini, 80 000 de mp şi 358 de grupuri sanitare. Suma pentru care este făcută curăţenia în pragul Paştelui, la vilele demnitarilor este de 3,6 milioane de lei.

La ministerul Finanţelor Publice iepuraşul aduce calculatoare. Un contract în valoare de 2,2 milioane de lei câştigat de firma Maguay Computers SRL. Tot în domeniul IT fac achiziţii şi cei de la SRI. Aceştia plătesc servicii de mentenanţă în valoare de jumătate de milion de lei.

În vederea alegerilor europarlamentare, Ministerul Afacerilor Interne şi Autoritatea Electorală Permanentă cumpără echipamente IT şi aplicaţiile necesare.

MAI cheltuie 200 000 de lei pentru achiziţionarea de calculatoare, în timp ce Autoritatea Electorală Permanentă a contractat mai multe servicii printre care programe de software care vor centraliza voturile, în valoare de 6 milioane de lei. 

În coşul de cumpărături au mai ajuns şi  programele care vor moderniza registrul electoral, pentru alte 8 milioane de lei, dar şi pachete software pentru extinderea capacităţii de calcul în valoare de peste 3 milioane de lei. Nu mai puţin de 17 milioane de lei cheltuie autoritatea pentru buna desfăşurare a alegerilor.

×
Subiecte în articol: Ministerul Finantelor
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close