Antena 3 CNN Actualitate Institutul Cantacuzino lansează un produs revoluţionar pentru stimularea imunității, ce poate fi folosit şi împotriva COVID-19

Institutul Cantacuzino lansează un produs revoluţionar pentru stimularea imunității, ce poate fi folosit şi împotriva COVID-19

Produsul Orostim-HV a fost lansat, luni, pe piaţă de Institutul Cantacuzino. El are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii şi se poate administra în perioadele cu infecții respiratorii.

Institutul Cantacuzino lansează un produs revoluţionar pentru stimularea imunității, ce poate fi folosit şi împotriva COVID-19
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    30 Noi 2020   •   19:30

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde, anunţă Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții şi va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie.

Orostim-HV se administrează în perioadele cu infecții respiratorii

"Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban: "Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea"

"Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Acest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului.

Pentru noi Instititutul Cantacizino reprezintă o instituție fundamentală în cercetarea medicală româneacă, o instituție pe care o vom sprijini, o instituție pentru care vom încerca să asigurăm finanțări serioase pentru atingerea obiectivelor ambițioase stabilite de conducerea institutului”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului Cantacuzino: "Produsul se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii"

„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, adaugă Oancea.

Tratamentul este de 10 zile pentru trei luni consecutiv

Produsul Orostim-HV va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

"Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoale de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino, Colonelul dr. Florin Oancea, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: institutul cantacuzino Orostim-HV
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close