Antena 3 CNN Actualitate Întâlnire Trump-Iohannis. Mihai Gâdea, intervenție direct de la Casa Albă: Am aflat ce se pregătește

Întâlnire Trump-Iohannis. Mihai Gâdea, intervenție direct de la Casa Albă: Am aflat ce se pregătește

Întâlnire Trump-Iohannis. Mihai Gâdea, intervenție direct de la Casa Albă: Am aflat ce se pregătește
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
20 Aug 2019   •   20:33

Mihai Gâdea a avut o intervenție direct din Statele Unite,  în cadrul unei Ediții Speciale de la Antena 3, chiar înainte cu o oră de întâlnirea dintre Klaus Iohannis și președintele american Donald Trump.

„Sunt pe peluza Casei Albe. Președintele României va avea o întrevedere de o oră cu președintele SUA, Donald Trump. Vor vorbi timp de o oră patru subiecte importante, care au fost agreate, cel puțin acestea au fost anunțate. Apoi vom vedea ce urmează în înteriorul Biroului Oval. Mai important decât orice, este faptul că la această oră am aflat că se pregătește o declarație comună a celor doi președinți în care se vorbește despre întărirea relațiilor româno-americane și ducerea lor la un nivel următor. Aceștia vor discuta despre Energie, unul dintre cele mai importante subiecte discutate la nivel mondial. SUA este îngrijorată cu privire la faptul că România și întreaga Europă ar putea dezvolta o dependență față de Rusia”, a precizat Mihai Gâdea.

Vizita de două zile la Washington a preşedintelui Klaus Iohannis are loc la invitaţia omologului american. Vizita vine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, după cum anunţa Casa Albă.

În iunie 2017, preşedintele Klaus Iohannis a fost primit prima oară la Casa Albă de preşedintele Donald Trump.

×
Subiecte în articol: Donald Trump SUA Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close