Antena 3 CNN Actualitate Întâlnirea de la Cotroceni dintre Iohannis și Dăncilă s-a încheiat! Ce au discutat liderii politici

Întâlnirea de la Cotroceni dintre Iohannis și Dăncilă s-a încheiat! Ce au discutat liderii politici

Întâlnirea de la Cotroceni dintre Iohannis și Dăncilă s-a încheiat! Ce au discutat liderii politici
Sursa foto: foto: presidency.ro
15 Mai 2018   •   13:58

UPDATE Premierul Dăncilă și președintele Iohannis au stat față-n față mai bine de o oră, fără însă a lamuri problema pentru care s-au întâlnit, mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

UPDATE Întâlnirea de gradul 0 de la Palatul Cotroceni s-a încheiat. Iohannis și Dăncilă au discutat despre mutarea Ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. La întâlnire a participat și Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. 

UPDATE Cei mai aprigi adeversari de pe scena politică stau acum faţă în faţă la Palatul Cotroceni. Viorica Dăncilă, Teodor Meleşcanu şi Ana Birchal discută cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Întâlnirea vine după ce ieri scandalul dintre cele două palate a escaladat iar. 

 

Cei mai aprigi adeversari de pe scena politică vor sta astăzi din nou faţă în faţă. Viorica Dăncilă va merge la Cotroceni să discute cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

La întâlnire este așteptat și ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

Invitaţia preşedintelui vine în contextul în care Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă într-un document oficial că încurajează şi pe alții să facă această mutare a ambasadei la Ierusalim, dar că decizia aparţine fiecărei ţări în parte. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close