Antena 3 CNN Actualitate Interdicţia de părăsire a ţării în cazul senatorului Mircea Banias, prelungită de procurorii DNA

Interdicţia de părăsire a ţării în cazul senatorului Mircea Banias, prelungită de procurorii DNA

Interdicţia de părăsire a ţării în cazul senatorului Mircea Banias, prelungită de procurorii DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iul 2011   •   12:20
Procurorii DNA au prelungit măsura de interdicţie de a părăsi ţara în cazul senatorului PD-L Mircea Banias, cercetat în dosarul mitei din vama Agigea. Mircea Banias este acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la delapidare.

Procurorii anticorupţie i-au prelungit cu încă 30 de zile interdicţia de a părăsi ţara senatorului Mircea Banias. Acesta s-a prezentat marţi la sediul DNA, fiind cercetat în dosarul privind corupţia din vama Constanţa – Agigea, informează Mediafax.

Potrivit informaţiilor furnizate de DNA, în 22 octombrie 2010, inculpatul Banias i-a pretins inculpatului Eugen Bogatu, la vremea respectivă director al Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administrarea Porturilor Maritime Constanţa SA, să îi remită cu titlu gratuit mai multe produse provenite din mărfurile confiscate şi aflate în gestiunea Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea.

În plus, Mircea Banias a promis că va interveni pentru protejarea inculpatului Liviu Durbac, şeful Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea.

 

 



×
Subiecte în articol: Mircea Banias procurori DNA interdictie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close