Antena 3 CNN Actualitate Interdicţiile impuse lui Gigi Becali au fost eliminate (VIDEO)

Interdicţiile impuse lui Gigi Becali au fost eliminate (VIDEO)

Interdicţiile impuse lui Gigi Becali au fost eliminate (VIDEO)
30 Oct 2009   •   14:06

Judecătorii au decis să elimine toate interdicţiile impuse lui Gigi Becali, după ce europarlamentarul obţinuse deja ridicarea parţială a controlului judiciar. Decizia a fost luată vineri de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În urma hotărârii, Becali nu mai este nevoit să se prezinte în faţa Instanţei ori de câte ori este chemat.

Totodată, el îi poate contacta acum pe cei vizaţi de dosarul de anchetă şi îşi poate recăpăta permisul de port armă, ambele fiind interzise la eliberarea sa condiţionată.




Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost deferit justiţiei, pe 16 octombrie, de către procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care a fost arestat timp de două săptămâni pentru sechestrarea celor trei bărbaţi care i-ar fi furat autoturismul Mercedes.

Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis în judecată împreună cu cele cinci gărzi de corp ale sale şi un poliţist. Este vorba despre Gigi Becali, Ştefan Dediu, Cătălin Otto Zmărăndescu, Mihai Mila, Niculae Dumitraşcu, Marcel Popa şi de poliţistul Romulus Dumitrescu. Cei enumeraţi sunt acuzaţi de comiterea a trei infracţiuni de lipsire de libertate.

Poliţistul Romulus Dumitrescu este acuzat şi de favorizarea infractorului, iar Marcel Popa de uz fără drept de armă neletală supusă autorizării. Mai mult, Dumitrescu Romulus nu a luat măsurile care se impuneau prin calitatea sa de poliţist, acordând sprijin celorlalţi inculpaţi în acţiunea lor de sechestrare a părţilor vătămate, se arată în comunicatul de luna trecută al Biroului de presă al Parchetului ICCJ.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Gigi Becali ICCJ
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close