Antena 3 CNN Actualitate Interlop ascuns într-o casă din Bucureşti, urmărire pe acoperişuri în miez de noapte, cu mascaţii pe urme

Interlop ascuns într-o casă din Bucureşti, urmărire pe acoperişuri în miez de noapte, cu mascaţii pe urme

Un interlop condamnat la ani grei de închisoare, care se ascundea într-o casă din Bucureşti, a fost prins de poliţişti după o urmărire pe acoperişurile unor case din Sectorul 5.

Interlop ascuns într-o casă din Bucureşti, urmărire pe acoperişuri în miez de noapte, cu mascaţii pe urme
Sursa foto: Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2021   •   10:03

Interlopul, condamnat la 10 ani şi 10 luni de închisoare, era umărit general, iar poliţiştii au descoperit că acesta se ascundea într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei.

Noaptea trecută, poliţiştii au descins la adresa la care ştiau că se ascunde interlopul, însă când şi-a dat seama că poliţiştii au venit după el, bărbatul a fugit pe geam şi apoi s-a urcat pe acoperiş.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar într-un final l-au prins pe acoperişul unei case învecinate.

"În această dimineață,  polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani și 10 luni închisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. 

Din investigații s-a stabilit faptul că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucuresti,  sector 5, iar la momentul pătrunderii in curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependințe și a început să alerge pe acoperișurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa. 

Polițiștii l-au urmărit, prins și imobilizat pe acoperisul unui imobil. Bărbatul a fost transportat și încarcerat în penitenciar", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close