Antena 3 CNN Actualitate Un lider interlop povesteşte cum i-ar fi pregătit "cocaină la bong" cunoscutului cântăreț Smiley

Un lider interlop povesteşte cum i-ar fi pregătit "cocaină la bong" cunoscutului cântăreț Smiley

Un lider interlop a povestit cum i-ar fi pregătit cocaină la bong cunoscutului cântăreț Smiley, într-un club din Bucureşti.

Un lider interlop povesteşte cum i-ar fi pregătit "cocaină la bong" cunoscutului cântăreț Smiley
Sursa foto: pressalert.ro
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2021   •   12:51

Imaginile în care Lucian Boncu vorbeşte despre acest subiect au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc chiar al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care el a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane, potrivit pressalert.ro.

Acolo, Boncu explică unui individ cum a învățat să prepare cocaina la bong, o metodă prin care consumatorii au parte de drog cu o puritate mare. 

Liderul interlop a povestit că "cea mai mare greșeală" este că s-a dus "la Loft" și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă drogul menţionat. Acolo era şi Smiley.

Boncu a susținut că Smiley ar fi spus că vrea ce a pregătit "băiatul de la Timișoara". Interlopul a susținut că "i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă (…) Am stat, pe ceas, trei minute". 

Interlocutorul l-a avertizat pe Boncu să vorbească mai încet că avea geamul la balconul apartamentului de la etajul 1 deschis, dar acesta a dat din mână nepăsător, susținând că "a fost acum doi ani".
 

×
Subiecte în articol: lucian boncu droguri Smiley
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close