Antena 3 CNN Actualitate Interlopii au pus stăpânire pe oraşul Vulcan. Cer taxe de protecţie cu răngi şi bâte

Interlopii au pus stăpânire pe oraşul Vulcan. Cer taxe de protecţie cu răngi şi bâte

Interlopii au pus stăpânire pe oraşul Vulcan. Cer taxe de protecţie cu răngi şi bâte
Sursa foto: Foto: agenda.ro
18 Noi 2011   •   18:56

Oraşul Vulcan din judeţul Hunedoara este terorizat de interlopi.

După ce au bătut cu răngile un bărbat şi au făcut prăpăd într-un magazin alimentar pentru că n-au primit taxa de protecţie, mai mulţi interlopi au rămas în libertate. Motivul? Judecătorii au decis că ei nu reprezintă pericol social.

Proprietarii unui magazin alimentar din Vulcan sunt terorizaţi de un clan interlop care le cere taxă de protecţie, lună de lună. Oamenii n-au vrut să plătească şi, drept urmare, s-au ales cu magazinul distrus de mai multe ori de un an de zile încoace. Furia interlopilor a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului.

Apoi, interlopii au dat buzna cu răngile şi bâtele şi după ce au făcut praf tot ce le-a ieşit în cale, au luat la bătaie un bărbat de 41 de ani. Bărbaţii sunt cunoscuţi ca fiind foarte violenţi.

Angajaţii magazinului au anunţat poliţia însă, dintre interlopi, doar doi au fost reţinuţi. Ambii sunt minori. Au 16 ani, dar au deja condamnări la închisoare cu suspendare pentru distrugere şi bătăi.

Nici de această dată poliţiştii din Vulcan nu au considerat faptele lor ca deosebit de grave şi prin urmare îi cercetează în libertate.

Proprietarii magazinului se aşteaptă acum ca unitatea să le fie vandalizată din nou. Oamenii se tem însă că vor fi ei ţinta interlopilor, dat fiind faptul că au avut curaj să-i reclame.

 


×
Subiecte în articol: Hunedoara judet protecţie bate
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close