Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Bebe Carabină rămâne în arest, după ce a împuşcat un poliţist

Interlopul Bebe Carabină rămâne în arest, după ce a împuşcat un poliţist

Interlopul Bebe Carabină rămâne în arest, după ce a împuşcat un poliţist
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Mar 2012   •   14:48

Grigore Alexandru, zis Bebe Carabină, va fi cercetat în arest preventiv pentru ultraj, după ce a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile în timp ce era urmărit şi a împuşcat un poliţist, a deci, vineri, Tribunalul Bucureşti.

Pe 15 martie, Bebe Carabină a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Bebe Carabină este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România. Are probleme cu legea încă de la 17 ani, dar faima şi-a câştigat-o după ce s-a specializat în furturi de arme.
 
De-a lungul anilor, acesta a comis zeci de jafuri şi a fost închis de două ori, ultima oară pentru 10 ani. În 2007, a fost eliberat, după şase ani de puşcărie.

Grigore Alexandru este cercetat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în cazul incidentului care a avut loc pe 14 martie, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, soldat cu rănirea prin împuşcare a unui agent de poliţie.

Carabină este acuzat că a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile şi a rănit un poliţist în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie care încerca să îl prindă întrucât era căutat pentru viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis.

Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunând că are o rană superficială la scalp.



×
Subiecte în articol: arest politist
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close