Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Iulian Kiss, care a ucis o tânără şi accidentat alte două persoane, eliberat pe cauţiune

Interlopul Iulian Kiss, care a ucis o tânără şi accidentat alte două persoane, eliberat pe cauţiune

Interlopul Iulian Kiss, care a ucis o tânără şi accidentat alte două persoane, eliberat pe cauţiune
Sursa foto: Foto: legaljuice.com
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   16:54

Curtea de Apel Bihor a decis să-l elibereze pe interlopul Iuliu Alexandru Kiss care în vară a ucis o femeie şi a rănit grav alte două persoane într-un accident de circulaţie. Eliberarea s-a făcut pe cauţiune contra sumei de 55.000 de lei.

Orădeanul Iuliu Kiss, cunoscut în mediul interlop sub numele de "Paprika", a cerut să fie eliberat pe cauţiune întrucât decizia de condamnare nu era definitivă.

Săptămâna trecută, Tribunalul Bihor a respins cererea sa de liberare provizorie pe cauţiune, însă apărătorul lui Kiss a făcut recurs, acesta fiind judecat, miercuri, de Curtea de Apel Oradea.

În urma dezbaterilor, un complet de trei judecători de la Curtea de Apel Oradea a dispus admiterea recursului şi eliberarea din arest a lui Kiss în schimbul unei cauţiuni fixate la suma de 55.000 de lei. Este una dintre cele mai mari cauţiuni dispuse de o instanţă din Bihor.

Decizia Curţii de Apel Oradea este definitivă.

În luna iunie, Kiss, în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism Mercedes cu 160 de kilometri la oră, pe strada Barcăului, a izbit o maşină Tico în care se aflau trei tinere - două surori gemene de 24 de ani şi verişoara lor de 25 de ani - şi care se deplasa pe strada Meşteşugarilor, arteră cu prioritate.

În urma impactului, autoturismul Tico a fost proiectat la aproximativ 60 de metri de locul accidentului, lovind un BMW parcat în zonă. Una dintre cele trei tinere, o fată în vârstă de 24 de ani, a murit pe loc, iar celelalte două au fost rănite grav, find transportate la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

×
Subiecte în articol: mort ucis Oradea raniti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close