Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Mararu a fost ucis la comandă

Interlopul Mararu a fost ucis la comandă

Interlopul Mararu a fost ucis la comandă
06 Ian 2011   •   23:19

Bănuiala că interlopul Mararu a fost ucis la comandă se confirmă. Procurorii au extins, joi, cercetările şi au început urmărirea penală împotriva unui alt duşman al lui Mararu: Puiu Mironescu. Acestea este cercetat în libertate pentru complicitate la omor deosebit de grav.

Falău după arestare spunea că nu a comandat nimeni asasinatul şi nu a fost ameninţat. Procurorii nu l-au crezut nicio clipă. Au strâns date iar joi l-au chemat la audieri pe unul dintre cei despre care ei cred că ştie multe despre acest asasinat: un alt interlop din Neamţ, Puiu Mironescu.



“Procurorii au observat că nu pot să-i recolteze în calitate de martor probe biologice de tip ADN”, a declarat Adrian Hărătău, avocatul lui Puiu Mironescu.

Puiu Mironescu este un personaj cunoscut şi temut în Neamţ măcar pentru faptul că este unul dintre puţinii care i-a făcut faţă lui Mararu. Războiul dintre ei doi a ajuns la apogeu în 2006 cînd Mironescu a comandat incendierea mai multor maşini ale lui Mararu.

Răzbunarea a fost cruntă. După puţin timp, Mironescu a fost prins şi împuşcat. Procurorii ştiu că Mararu a murit împuşcat la comanda altor interlopi. Nu au probe ca să-l indice clar pe cel care a dat comanda, Falău refuzînd să confirme în anchetă asta sau să dea vreun nume.

 

×
Subiecte în articol: interlop asasinat Piatra Neamț
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close