Antena 3 CNN Actualitate Interlopul orădean care a ucis o fată, arestat pentru 29 de zile

Interlopul orădean care a ucis o fată, arestat pentru 29 de zile

Interlopul orădean care a ucis o fată, arestat pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: bihorstiri.ro
15 Iun 2011   •   14:21
Update: Interlopul orădean Paprika a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile. Magistraţii au admis recursul procurorilor la decizia Judecătoriei Oradea, care îl eliberase pe bărbat.

Ordonanţa de reţinere de 24 de ore expirase iniţial, iar magistraţii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea refuzaseră cererea de arestare preventivă a interlopului.

Judecătoarea Anca Tomşa a apreciat că Paprika nu a încercat să se sustragă cercetărilor şi a considerat, conform deciziei sale, că Iuliu Chiş nu reprezintă un pericol public.

 


Magistraţii din Oradea au judecat recursul procurorilor la decizia de a-l judeca în libertate pe interlopul Paprika, care a accidentat mortal o fată. Şoferul ucigaş, în vârstă de 37 de ani, circula la momentul accidentului cu 160 de kilometri pe oră şi era sub influenţa băuturilor alcoolice (alcoolemie 1 la mie). Avocatul său, Doseanu, a declarat conform bihorstiri.ro că "nimeni nu a stabilit nicio viteză, nici măcar Poliţia. E doar speculaţie. Eu pot să spun că a avut 50 sau 60 la oră, aşa cum alţii spun că a avut 160 km/h".

Şoferul se grăbea să ajungă la o nuntă la volanul limuzinei sale Mercedes, care a lovit maşina în care erau surorile gemene Anca şi Adriana Jurcan. Adriana a murit, iar sora ei este în stare gravă la spital.

 


×
Subiecte în articol: Oradea interlop arestare preventiva
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close