Antena 3 CNN Actualitate Internauții români interesați de educație preferă Fundația Dan Voiculescu 

Internauții români interesați de educație preferă Fundația Dan Voiculescu 

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este preferată de intenauți, la categoria Educație/Învățământ, și ocupă locul 5 la subcategoria ONG, conform site-ului trafic.ro, destinat monitorizării audienței online din România. 

Internauții români interesați de educație preferă Fundația Dan Voiculescu 
24 Iul 2020   •   15:40

"Pentru noi este un lucru îmbucurător faptul că site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro se află pe un loc de top, în preferințele utilizatorilor, în această perioadă în care activitatea tuturor s-a mutat, aproape exclusiv, în mediul online. Deoarce activitatea desfășurată în mediul virtual a devenit cea mai importantă sursă de comunicare, a generat o concurență fără precedent, în mediul online", a declarat Trisi Cristea, directorul general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 

Totul a fost posibil grație programelor educaționale, lansate în această perioadă de pandemie, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Acestea au cuprins cursuri, webinare și concursuri, adresate copiilor și tinerilor români de pretutindeni, dar și profesorilor. Programele au fost concepute în așa fel încât să ofere un suport real în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Portalul trafic.ro auditează, în timp real, site-urile înscrise și oferă statistici relevante pentru întreg internetul romanesc. Constituie, astfel, o imagine reprezentativă a acestui mediu.
 

×
Subiecte în articol: Fundatia Dan Voiculescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close