Antena 3 CNN Actualitate Interogatoriu șocant. Ce întrebări au avut procurorii pentru omul lui Dragnea

Interogatoriu șocant. Ce întrebări au avut procurorii pentru omul lui Dragnea

Interogatoriu șocant. Ce întrebări au avut procurorii pentru omul lui Dragnea
13 Aug 2017   •   17:38

Un document exploziv a ieșit la iveală din dosarul în care este implicat omul lui Liviu Dragnea, Ilie Dragne.

Acest document arată întrebări din interogatoriul, la care a fost supus Ilie Dragne de către procurorul de caz. Întrebările sunt de-a dreptul bizare.

În interogatoriu au fost 20 de întrebări, printre întrebările puse se numără următoarele: ” Ce relație aveți cu dumneavoastră înșivă? ; Ce relație aveți cu soția și fiica dumneavoastră?; Ce părere aveți despre dumneavoastră?; Cum folosește soția suma de 1.500 lei provenită din salariu?”

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci din Teleorman, unde acționar majoritar a fost Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat vineri din arestul Poliției Capitalei.

Acesta a fost lăsat să plece acasă la expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, după ce procurorii de la Parchetul General au decis să nu ceară în instanță arestarea preventivă a acestuia.

La ieșirea din arest, administratorul fermei a refuzat să facă declarații presei, însă avocata lui, Maria Vasii, a dat câteva explicații.

Astfel, avocata a spus că Ilie Dragne a preluat societatea Ferma Salcia SA la sfârșitul lunii ianuarie 2017, însă el nu are nicio legătură cu lucrarea pentru care s-a emis acea factură cu privire la care procurorii au lansat acuzația de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 223.000 euro.

 

×
Subiecte în articol: procuror intrebari relatie caz
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close