Antena 3 CNN Actualitate Interpol: Nu se cunoaşte locul în care se află Mihail Boldea

Interpol: Nu se cunoaşte locul în care se află Mihail Boldea

Interpol: Nu se cunoaşte locul în care se află Mihail Boldea
Sursa foto: foto: Antena3
26 Mar 2012   •   16:27

Dintr-un comunicat oficial transmis de Interpol postului de televiziune Antena 3 reiese că Interpol nu are niciun fel de informație despre prezența lui Boldea în Kenya.

Kenya este un stat membru Interpol.

Avocatul deputatului a intrat în direct la Antena 3, precizând că a vorbit cu clientul lui cu doar 15 minute în urmă, şi că acesta urmează să vina foarte curând în ţară, având biletul de avion deja cumpărat.

Avocatul a refuzat să dea mai multe detalii despre locul exact unde se află acesta şi despre drumul pe care îl va parcurge până în ţară.

Mihail Boldea, care a fost dat de joi în urmărire internaţională, la cinci zile de când a plecat din ţară, a declarat că nu se află în Kenya ci în Congo.

Intrebat fiind despre plecarea din ţară, Boldea a declarat să plecarea sa a fost una programată dinainte de urmărirea penală.

Despre dosarul în care este anchetat, Boldea s-a arătat surprins, adăugând că "este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu". El a mai spus că nu ştia despre procedurile de ridicare a imunităţii sale de parlamentar.

Mihail Boldea, acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, a părăsit România sâmbătă, 17 martie, iar marţi 20 martie i-a fost ridicată imunitatea parlamentară. Joi, ICCJ a emis mandat de arestare în lipsă pe numele său, iar vineri dimineaţă a fost dat în urmărire internaţională.




×
Subiecte în articol: Antena 3 Kenya mihail boldea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close