Antena 3 CNN Actualitate Intervenţie de urgenţă la metrou, după ce o femeie s-a aruncat pe şine în staţia Piaţa Victoriei

Intervenţie de urgenţă la metrou, după ce o femeie s-a aruncat pe şine în staţia Piaţa Victoriei

Intervenţie de urgenţă a pompierilor şi medicilor SMURD, astăzi, în staţia de metrou Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a aruncat pe şine şi a fost lovită de tren.

Intervenţie de urgenţă la metrou, după ce o femeie s-a aruncat pe şine în staţia Piaţa Victoriei
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2022   •   15:39

UPDATE 16:30 Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal între stațiile Pipera și Aviatorilor, începând cu ora 16.15, unde s-a circulat în sistem pendulă, după ce o femeie a căzut pe linie în stația Piața Victoriei. 

Potrivit primelor informaţii, femeia s-a aruncat în faţa unui tren şi a fost lovită. Medicii SMURD au fost alertaţi şi au ajuns în scurt timp la faţa locului, femeia fiind găsită inconştientă, însă în viaţă.

Salvatorii au scos-o pe femeie de sub tren, însă aceasta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat, timp de câteva zeci de minute, să o readucă la viaţă pe femeie, însă toate eforturile au fost în zadar.

"Metrorex informează că astăzi, 10.07.2022,la ora 15:03, în staţia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid. 

Circulația trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2.

Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor. 

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această staţie.
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-o informare Metrorex.

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou Piata Victoriei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close