Antena 3 CNN Actualitate INTERVIU actorul Dorel Vișan. „Fără responsabilitate nu există libertate. Trebuie să avem un om la conducere care să gândească românește”

INTERVIU actorul Dorel Vișan. „Fără responsabilitate nu există libertate. Trebuie să avem un om la conducere care să gândească românește”

INTERVIU actorul Dorel Vișan. „Fără responsabilitate nu există libertate. Trebuie să avem un om la conducere care să gândească românește”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
29 Sep 2019   •   16:50

Maestrul Dorel Vișan a trasmis un mesaj foarte dur pentru politicienii care se bat pentru funcții. Nu fac nimic pentru oameni și dau legi strâmbe, iar țara se îndreaptă într-o direcție greșită, atrage atenția actorul. 

„Am fost cu o misiune economică în Iran, care a avut întâlnire la Ambasada Română din Iran. Am văzut tot ce se putea vedea frumos și deosebit, este o altă lume, e o lume constrânsă de ideile religioase și nu e rău că e constrânsă. Așa spunea și un personaj al lui Dostoievski.. sufletul omenesc este prea larg și l-aș mai strâmta. Și noi ar trebui să-l mai strâmtăm. Și noi ar trebui să facem la fel. 

La ei, candidații pentru funcțiile mari de care depinde soarta oamenilor sunt verificați de un consiliu al gardienilor și ei nu sunt puși pe listă numai dacă corespund moral. Deci candidatul trebuie să vină dintr-o zonă morală, la noi candidații vin dintr-o zonă coruptă, a unui partid. Partidele sunt niște organizații corupte. Toate sunt corupte. Nu există partid care să nu fie corupt. Partidele pentru asta se organizează. Nu vedeți că nu au nicio ideologie? Nu vedeți că trec de la stânga la dreapta, de jos în sus.. e un haos ce se întâmplă în România la această oră. Haosul acesta este libertatea întoarsă. Libertatea nu are ultimul cuvânt, este doar o poarte a unei monede. Cealaltă parte se numește responsabilitate. Fără responsabilitate nu există libertate. Trebuie să avem un om la conducere care să gândească românește. Noi ne-am omorât tradițiile, am luat tradițiile altora”. 

×
Subiecte în articol: Dorel Vişan interviu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close