Antena 3 CNN Actualitate Interviu cu cel mai urmărit român pe internet. Selly dezvăluie totul | ”Vreau să fac lucruri care să conteze”

Interviu cu cel mai urmărit român pe internet. Selly dezvăluie totul | ”Vreau să fac lucruri care să conteze”

Selly, cel mai urmărit român pe internet, i-a acordat un interviu exclusiv lui Radu Tudor, dezvăluind câteva din secretele succesului său, dar şi ce planuri are pe mai departe.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   18:26

Selly, cel mai urmărit vlogger al României, un lider al generației sale, i-a acordat un interviu jurnalistului Radu Tudor.

”Sucesul pentru mine are o definiție destul de simplă”

Întrebat ce înseamnă succesul și cum se definește, Selly a răspuns: ”Sucesul pentru mine are o definiție destul de simplă. Mi se pare că succesul e atunci când îți imaginezi un lucru și te gândești ”lucrul ăsta e așa în capul meu”, după care proiectezi, muncești, te gâdești, faci strategie, începi să construiești și la final poți să vezi produsul ăla în fața ta și să spui ”da, frate, e cum mi-am imaginat eu sau e 95-99% exact cum am avut eu în cap.

Cu cât e mai aproape de imaginea inițială și de prouecțiile inițiale, cu atât senzația asta de succes e mai mare pentru mine. Vreau să fac lucruri care să conteze”.

”Politica e un joc foarte greu”

”Niciodată nu mi-aș asocia imaginea cu oricine din sfera politică. Dacă vine cineva să ceară servicii de audio-video, de producție, lucruri care nu au legătură cu mine, lucruri pe care compania mea le poate face la fel cum le-ar face pentru orice altă entitate privată, putem discuta. Nu văd o problemă în asta 

Dar în zona de a mă asocia politic cu cineva, poate e cineva în care cred foarte mult personal, n-aș face-o niciodată. (...) Politica e un joc foarte greu și nu cred că la noi se va schimba prea curând”, a spus Selly.

”Societatea nu poate să fie responsabilă de creșterea unui copil”

Selly a vorbit și despre comportamentul copiilor din ziua de azi, dar și despre problema din ce în ce mai acută a drogurilor.

”Părinții sunt cei care modelează copilul în primii ani și, într-adevăr, îmi mențin părerea și multă lume mă contrazice pe această temă, societatea nu poate să fie responsabilă de creșterea unui copil. Societatea nu îți crește copilul. În societate, există toate aceste fenomene, mai mult sau mai puțin răspândite: consum de droguri, violență, bullying, tot ce e mai rău. Nu avem cum să le oprim 

Statul poate, sigur, să încerce să le limiteze și e datoria lui, în cazul în care vorbim de consumul de droguri, și să-l sancționeze”, a mai spus Selly.

×
Subiecte în articol: Selly interviu radu tudor
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close