Antena 3 CNN Actualitate Interviu cu fiica lui Gheorghe Dincă. „În ziua în care Alexandra a fost răpită, nu am oprit să-mi văd tatăl fiindcă mă grăbeam”

Interviu cu fiica lui Gheorghe Dincă. „În ziua în care Alexandra a fost răpită, nu am oprit să-mi văd tatăl fiindcă mă grăbeam”

Interviu cu fiica lui Gheorghe Dincă. „În ziua în care Alexandra a fost răpită, nu am oprit să-mi văd tatăl fiindcă mă grăbeam”
Sursa foto: sursă foto: Facebook Daniela Dinca
de Claudia Simion    |    25 Aug 2019   •   21:33

Daniela Dincă, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dincă a explicat cum de s-a întâmplat coincidența de a trece cu mașina prin fața casei tatălui său fix în timp ce Alexandra Măceșanu se afla acolo. 

„Eram în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni, urma să revin la Arad fiindcă la 6 eu aveam pe cineva care trebuia să-mi vină la firmă, eram în întârziere. Eram împreună cu fratele meu și cu angajata. Am plecat noaptea și am ajuns dimineața acolo. Eu miercuri dimineața am plecat. 

Nu-l mai văzusem pe tata de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu am vorbit prea des, aproape deloc. Nu se stricaseră relațiile, doar nu se mai comunica”, a spus Daniela Dincă. 

Întrebată dacă crede că a recunoscut crimele doar ca să acopere pe cineva, Daniela Dincă a spus că nu are de unde să știe acest lucru fiindcă nu a putut lua deloc legătura cu tatăl ei de când a început ancheta. „Nu ni s-a permis să-l vedem. Am cerut să-l vedem și nu putem până nu se termină ancheta”. 

Fiica lui Dincă a dezvăluit că atunci când a trecut prin fața casei inculpatului a văzut ieșind din curte două persoane. „Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”. 

Daniela Dincă mărturisește că nu crede că tatăl ei făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane, „Mi-e greu a crede că făcea parte. Dar luând în considerare cum era relația dintre noi, nu pot garanta. Dar din ce ne-au spus autoritățile, el e vinovat. Noi nu știm ce să mai credem”. 

„Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă e adevărat. Și ar fi mai multe de spus. L-aș întreba dacă s-a gândit vreo clipă la viața copiilor lui și a celor două suflete pe care se zice că le-a omorât”, a adăugat fiica lui Dincă. 

„Mama supraviețuiește foarte greu în aceste momente. E o mamă care a avut grijă de patru copii, nimeni nu a dorit să ajungă aici. După răpirea Luizei, mama a locuit acolo, dar nu a văzut nimic suspect”. 


 

×
Subiecte în articol: Caracal criminal
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close