Antena 3 Actualitate Interviu emoţionant de după gratii. Marina Popovici: Nu am crezut până în ultima clipă

Interviu emoţionant de după gratii. Marina Popovici: Nu am crezut până în ultima clipă

25 Apr 2013   •   22:04

"Nu am crezut până în ultima clipă", este mărturia zguduitoare a Marinei Popovici, una dintre persoanele arestate în dosarul "Trofeul Calităţii", cu care Mihai Gâdea a stat de vorbă în  Penitenciarul Târgşor.

"Nu am crezut până în ultima clipă că este posibil. Nu că am sperat să nu se întâmple, ci nu am crezut. Iniţial primisem şapte ani. Când am auzit am zâmbit. Nu credeam", povesteşte Marina Popovici pentru ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Ce spune Marina Popovici despre arestarea ei în dosarul "Trofeul Calităţii"

Marina Popovici a mărturisit că, văzând la televizorul din arestul Poliţiei tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, a înţeles cu adevărat că ceea ce se petrece este cât de poate de real.

"Mi-am dat seama că, dacă dânsul care este o persoană extrem de puternică a făcut gestul ăsta, înseamnă că ceea ce am simţit eu până atunci a fost real şi nu o închipuire de-a mea", a declarat Marina Popovici.

Marina Popovici: Să fii închis cere un efort de adaptare uriaş. Primăvara este mai greu

Marina-Ioana Popovici alături de soţul său Bogdan Popovici se află la închisoare după ce au fost condamnaţi în dosarul „Trofeul Calităţii“. Bogdan Popovici a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, iar soţia sa cinci ani, ambele pedepse fiind cu executare.

Ceilalţi doi condamnaţi în acest dosar sunt Mihai Cristian Vasile şi Diana Gasparovici. Toţi au fost cercetaţi pentru corupţie alături de Adrian Năstase şi toţi au primit pedepse de cel puţin două ori mai mari decât cele ale fostului premier.

Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena3

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close