Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv cu ambasadorul Israelului. Afirmația îngrijorătoare cu privire la țara noastră

Interviu exclusiv cu ambasadorul Israelului. Afirmația îngrijorătoare cu privire la țara noastră

Interviu exclusiv cu ambasadorul Israelului. Afirmația îngrijorătoare cu privire la țara noastră
Sursa foto: Foto: Alexandru Cumpanasu/ Facebook
13 Ian 2018   •   13:56

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a realizat un interviu spectaculos cu ambasadorul Israelului.

”România ar putea prelua rolul de mediator în conflictul israeliano-palestinian. Atât Europa cât şi România trebuie să profite de faptul că Statele Unite nu mai sunt privite cu ochi buni de ţările arabe, asta după decizia preşedintelui american de a muta capitala Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim. ”, este afirmația ambasadorului Israelului la Bucureşti. 

Reprezentantul Israelului la București susține și faptul că România este ținta atacurilor cu rachetă din Israel.

Tamar Samash a vorbit și despre situația Ierusalimului.

”Vreau să spun că nimeni nu a făcut din Ierusalim capitala unui stat până acum. Nimeni, în afară de poporul evreu. Timp de 3.000 de ani au fost o mulțime de invadatori în regiunea în care locuim acum, dar niciodată nu a fost capitala unui alt stat. Aceasta este capitala noastră, iar palestinienii sun ca niște copii care spun vrem să fie a noastră(..). Iranul finanțează terorismul, inclusiv pe cea din Israel și teritoriile palestiniene. Finanțează mișcarea Hezbollah din Liban. Toate indiciile arată către Iran.”, a declarat aceasta.

×
Subiecte în articol: interviu ambasador Israel
Parteneri
Al doilea cutremur în România, în doar câteva ore!
x close