Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv cu Mohammad Munaf, despre răpirea jurnaliștilor români în Irak. Ce rol au avut Florian Coldea și Traian Băsescu

Interviu exclusiv cu Mohammad Munaf, despre răpirea jurnaliștilor români în Irak. Ce rol au avut Florian Coldea și Traian Băsescu

Interviu exclusiv cu Mohammad Munaf, despre răpirea jurnaliștilor români în Irak. Ce rol au avut Florian Coldea și Traian Băsescu
06 Mar 2017   •   23:54

Mohammad Munaf, acuzat de instanţa din România pentru terorism şi complicitate la răpirea celor trei jurnalişti români în Irak, ispășește în prezent o condamnare de 10 ani în penitenciarul Rahova.

Jurnalistul Adina Anghelescu a realizat un interviu cu Munaf, care își reafirmă nevinovăția și vorbește despre episodul răpirii și ce a urmat după.

”Nu am plecat ca ghid, am plecat să ajut niște ziariști care voiau să facă un interviu cu primul-ministru din Irak. Nu am știut nimic despre răpire. Am stat 55 de zile în beci, m-au tratat mai rău decât pe ziariști. Întrebați-i. Niciodată nu am fost, nu sunt și nu voi fi terorist” a spus Munaf.

Acesta a spus că în 2015 a fost adus în România cu un avion al M.A.I și vorbește despre posibila implicare a lui Florian Coldea în evenimentele din 2005.

Totodată, Munaf spune că jumătate din cele 4 milioane de euro plătite de statul român au ajuns la un intermediar, un cetățean care fusese interzis în România după Revoluție, iar apoi în mandatul lui Traian Băsescu ar fi fost ”răsplătit” cu cetățenia română, iar acum este un prosper om de afaceri în România.

 

 

×
Subiecte în articol: interviu Adina Anghelescu Sinteza Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close