Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv cu soţul Monicăi Iacob Ridzi. Vezi ce spune despre Udrea şi EBA

Interviu exclusiv cu soţul Monicăi Iacob Ridzi. Vezi ce spune despre Udrea şi EBA

Interviu exclusiv cu soţul Monicăi Iacob Ridzi. Vezi ce spune despre Udrea şi EBA
de S.T.    |    28 Feb 2015   •   17:48

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a acordat un interviu emoţionant în care a descris ultimele momente petrecute în libertate de soţia sa şi a vorbit despre relaţia acesteia cu Elena Udrea şi Elena Băsescu.

"Aşteptam luni sentinţa care a şi venit şi, sigur, am stat în familie, cu copiii noştri. (...) Cel mai greu moment, pentru mine, a fost momentul în care am aflat sentinţa de la TV", a spus Tiberiu Iacob Ridzi.

"Soţia mea suferă de mai multe boli şi tocmai de aceea sunt foarte îngrijorat, pentru că îmi doresc ca această sentinţă să fie o sentinţă la închisoare şi nu una la moarte", a mai spus el.

"Cel mai greu este să explic băieţelului de ce mami nu e acasă. Mă întreabă în fiecare zi, el ştie că este la spital şi acolo trebuie să facă un tratament. Cea mică nu ştie să vorbească, dar întreabă de mami. (...)  Cele mai grele momente în ultimii 6 ani de calvar pe care i-am trăit, practic, de perioada urmăririi penale, a procesului, viaţa noastră, viaţa soţiei mele s-a împărţit între spitale, tribunale, experţi".

Soţul Monicăi Iacob Ridzi spune că nici el, nici soţia lui nu le cunoştea prea bine pe Elena Udrea şi Elena Băsescu.

"Erau doar simple colege de partid", a spus Tiberiu Iacob Ridzi.

În schimb, Monica Iacob Ridzi a apărat-o pe Elena Băsescu până la ultima apariţie în faţa instanţei, chiar şi atunci când unul dintre avocaţi a anunţat că adevăratul beneficiar al Zilelor Tineretului a fost mezina preşedintelui.

Numele lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost şi el invocat în dosarul gala Bute.


Urmăriţi întregul interviu în videoclipurile de mai sus.

Vă amintim că fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii.

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi Elena Udrea eba
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close