Antena 3 CNN Actualitate INTERVIU EXCLUSIV! Mihail Boldea, pentru Antena 3: Am bani la mine! Pot să rezist aici 2 ANI DE ZILE liniştit

INTERVIU EXCLUSIV! Mihail Boldea, pentru Antena 3: Am bani la mine! Pot să rezist aici 2 ANI DE ZILE liniştit

INTERVIU EXCLUSIV! Mihail Boldea, pentru Antena 3: Am bani la mine! Pot să rezist aici 2 ANI DE ZILE liniştit
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Mar 2012   •   20:19

Deputatul Mihail Boldea a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că nu a fugit din ţară şi susţine că se va întoarce de bunăvoie săptămâna viitoare. Nu poate mai repede, pentru că este la un safari, în Congo. De acolo lansează un atac virulent către procurorul care se ocupă de cazul său, căruia spune că i-ar fi zis că va părăsi ţara şi acesta i-a replicat: pleacă. Nu i-a uitat nici pe foştii săi colegi de la PDL, pe care îi acuză că nu au respectat procedura. Apariţia lui Boldea coincide însă cu punerea sub sechestru a banilor săi şi ai apropiaţilor săi.

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Boldea, pentru Antena 3:

- Am făcut plângeri la Parchetul General, am făcut plângeri la Kovesi, la Codruţ Olaru, la CSM, la Băsescu. L-am înregistrat la Băsescu în ianuarie şi poate verificaţi chestia asta şi i-am zis, domnule, sunt chemaţi martorii şi se trage de ei să dea declaraţii cum vrea DIICOT-ul ca să îmi facă dosar. Şi s-a făcut...

- Mi s-au încălcat toate drepturile la apărare. 

- Să nu mă caute domnul Băsescu, voi veni eu săptămâna viitoare. Acum caut bilet de avion. Vin să-mi ispăşesc păcatele în România, nu să stau fugar. 

- De ce nimeni nu sesizeasă că vărul procurorului Cărare este arestat pentru cel mai mare transport de ţigări din Galaţi. Kovesi a spus nu ştie de transport. Procurorul Cărare este împuternicit să facă verificări de CSAT pe contrabanda de ţigări. Iar Cărare controlează contrabanda cu ţigări la Galaţi. Sunt sute de oameni care spun că procurorul Cărare i-a bătut şi ce se întâmplă? CSM ia plîngerile şi le aruncă la gunoiMihail Boldea, acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, a părăsit România sâmbătă, 17 martie, iar marţi 20 martie i-a fost ridicată imunitatea parlamentară. Joi, ICCJ a emis mandat de arestare în lipsă pe numele său, iar vineri dimineaţă a fost dat în urmărire internaţională.

×
Subiecte în articol: mihail boldea deputat
Parteneri
Se schimbă facturile la energie electrică. Noile reguli pe care trebuie să le ştie românii
x close