Antena 3 CNN Actualitate Interviu cu Mihai Mazăre: "Fraţii mei ar fi liberi doar în timpul înmormâtării"

Interviu cu Mihai Mazăre: "Fraţii mei ar fi liberi doar în timpul înmormâtării"

Fraţii Mazăre aşteaptă decizia comisiei ANP pentru a afla daca pot participa mâine, la înmormantarea mamei lor. Mihai Mazăre, fratele lui Alexandru şi Radu, a spus în exclsusivitate la Antena 3, că se aşteaptă ca fraţii lui să primească permisie doar pe timpul desfăşurării înmormântării. Ulterior cei doi ar urma să se întoarcă la penitenciar.

Interviu cu Mihai Mazăre: "Fraţii mei ar fi liberi doar în timpul înmormâtării"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2022   •   23:24

Fraţii Radu şi Alexandru Mazăre au cerut oficial să fie eliberaţi pentru a lua parte la înmormântarea mamei lor.

Aceştia le cer magistraţilor 24 de ore de libertate pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum.

"E o cerere de permisie pentru participarea la înmormântare. În momentul acesta nu sunt multe noutăti, noi am depus de ieri toate documentele, inclusiv certificatul de deces, şi aşa cum am spus, aşteptăm luni comisiile de specialitate, în fiecare penitenciar, să evalueze dosarul şi să decidă.

Sigur, premisele sunt că ar trebui să primeasca această permisie şi să participe în ziua respectivă, nu mai multe zile. Ieşirea lor va fi doar cu plecare dimineaţa, participare la funeralii şi întoarcere în aceeaşi zi, la penitenciar. Este foarte bine şi suficient", a declarat Mihai Mazăre, în exclusivitate la Antena 3.

Fraţii Mazăre ar trebui să afle luni dimineaţă dacă vor fi eliberaţi timp de 24 de ore pentru a participa la înmormântarea mamei lor, Gabriela Victoria Mazăre.

Aceasta a decedat vineri, la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cauza oficială a morţii este insuficienţă respiratorie acută. 

Funeraliile se vor desfășura luni după amiază. 

Radu Mazăre se află de trei ani la Penitenciarul Rahova, iar fratele lui, Alexandru Mazăre, a fost condamnat pe 10 mai, la trei ani de închisoare cu executare.

×
Parteneri
Horoscop 1 iunie. Vărsătorii strălucesc, Peştii îşi găsesc echilibrul
x close