Antena 3 CNN Actualitate Întreaga lume se pregăteşte de Crăciun. Marile oraşe se întrec în decorarea străzilor

Întreaga lume se pregăteşte de Crăciun. Marile oraşe se întrec în decorarea străzilor

Întreaga lume se pregăteşte de Crăciun. Marile oraşe se întrec în decorarea străzilor
Sursa foto: Foto: ambafrance-nz.org
23 Noi 2010   •   21:36

Întreaga lume se pregăteşte de Sărbători. În Paris, oficialii francezi au aprins luminile de Crăciun pe bulevardul Champs Elysees. Peste Ocean, în Statele Unite, oamenii şi-au pus căciuli de Moş Crăciun pentru a doborî recordul mondial.

Sute de locuitori ai unui oraş din statul american Massachusetts s-au adunat, cu mic cu mare, pentru a doborî recordul de cei mai mulţi oameni din lume care poartă în acelaşi loc căciuli de Moş Crăciun.

Recordul era deţinut până acum de Irlanda, unde 700 de oameni s-au costumat cu ocazia Sărbătorilor. Cu toate acestea, americanii s-au mobilizat şi au reuşit să învingă.

Şi în Paris e atmosferă de sărbătoare. Peste un milion de beculeţe au fost aprinse pe celebrul bulevard Champs Elysées. Autorităţile franceze nu au uitat nici de economisirea energiei şi au folosit, pentru iluminatul festiv, becuri care consumă cu 70% mai puţin decât cele obişnuite.

Pe Champs Elysées a fost deschis şi un târg de Crăciun unde cei prevăzători pot să-şi facă, deja, cumpărăturile de Sărbători.

Întreaga planetă este gata de Crăciun

×
Subiecte în articol: decoratiuni pregatiri paris
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close