Antena 3 CNN Actualitate Întreţinerea, mai scumpă în această iarnă: 2.200 de lei pentru un apartament cu două camere

Întreţinerea, mai scumpă în această iarnă: 2.200 de lei pentru un apartament cu două camere

Întreţinerea, mai scumpă în această iarnă: 2.200 de lei pentru un apartament cu două camere
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Noi 2010   •   09:20

Plătim mai mult pentru întreţinere în această iarnă. Astfel, pentru un apartament de două camere, doi locatari vor scoate din buzunar în total peste 2.200 de lei, dacă nu au repartitoare şi apometre. Cei mai norocoşi sunt oamenii care au centrală termică şi contoare individuale.

Locuitorii din Oradea au primit deja de la administraţie facturi mai mari la întreţinerea pe luna octombrie. Chiar dacă ele sunt pe o lună de toamnă, procentele sunt mai mari chiar şi cu 30%.

Şi Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din România preconizează creşterea întreţinerii pentru sezonul 2010-2011. Astfel, o familie de doi bucureşteni care locuieşte într-un apartament de două camere, cu apometre, însă fără centrală termică, va plăti peste 1.700 de lei.

Pentru acelaşi apartament, dar dotat de această dată cu apometre şi repartitoare, o familie de două persoane va plăti în total 1.500 de lei pentru întreţinere.

Cei mai puţini bani vor scoate din buzunar cei care au centrală termică de bloc şi contorizare individuală de apartament. O familie de două persoane care locuieşte într-un astfel de apartament cu două camere din Capitală va plăti puţin peste 1.300 de lei.

 



 


 

 

 

×
Subiecte în articol: intretinere iarnă apartament
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close