Antena 3 CNN Actualitate Inundaţii în Constanţa, după o scurtă ploaie torenţială. Vezi prognoza meteo

Inundaţii în Constanţa, după o scurtă ploaie torenţială. Vezi prognoza meteo

Inundaţii în Constanţa, după o scurtă ploaie torenţială. Vezi prognoza meteo
18 Sep 2009   •   15:12

Câteva minute de ploaie torenţială au dat peste cap circulaţia pe străzile din Constanţa. În doar câteva minute, străzile din centrul oraşului au fost inundate.

Canalizarea pe mai multe artere nu a făcut faţă cantităţii mari de apă. Acestea au refulat, astfel că a fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a debloca străzile.

Meteorologii spun că şi în zilele următoare ar mai putea ploua, aşa că cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă monitorizează situaţia şi vor interveni acolo unde este nevoie.

PROGNOZA METEO PENTRU SÂMBĂTĂ, 19 SEPTEMBRIE:

În ţară, vremea va continua să se răcească uşor în jumătatea de est a ţării. Cerul va prezenta unele înnorări şi va mai ploua slab, local în Oltenia şi doar izolat în Banat, Muntenia, Dobrogea şi la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime, în general, între 4 şi 14 grade.

În Bucureşti, vremea va continua să se răcească uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade.

Presiunea atmosferică va creşte uşor

La munte, vremea va continua să se răcească faţă de intervalul anterior. Cerul va prezenta înnorări în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, unde îndeosebi ziua va ploua slab. În restul zonelor montane cerul va fi variabil şi cu totul izolat după-amiază pot fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

Pe litoral, vremea va continua să se răcească uşor. Ziua cerul va prezenta unele înnorări şi pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi de 12 ... 13 grade. Temperatura apei mării va fi de 20 ... 21 de grade.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close