Antena 3 CNN Actualitate Inundaţii în mai multe judeţe şi în Bucureşti (VIDEO)

Inundaţii în mai multe judeţe şi în Bucureşti (VIDEO)

Inundaţii în mai multe judeţe şi în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Inundatii
01 Iul 2009   •   08:34

Ploile au creat haos în mai multe judeţe ale ţării. La Sinaia, Drumul Naţional 1 a fost inundat, iar în oraş mai multe gospodării au ajuns sub ape. O situaţie mai gravă a fost în Buzău, unde mai multe sate au rămas izolate din cauza viiturilor.

Drumul Naţional 10 care leagă Buzăul de Braşov a fost acoperit de aluviuni pe câteva sute de metri. Doar maşinile mari au putut să treacă, dar şi acelea cu greu.

Viiturile au devastat toată zona de munte a judeţului. Mai multe drumuri comunale şi podeţe au fost rupte şi sute de oameni au rămas izolaţi.

Într-un sat din zonă, un autoturism a fost luat de viitură şi târât sute de metri.

Ploile au provocat de altfel mai multe inundaţii. Drumul Naţional 1 a fost din nou inundat în zona gării din Sinaia. Canalizarea nu a făcut faţă cantităţii mari de apă, care pe şosea măsura aproape o jumătate de metru.

Apa a inundat şi câteva gospodării din Sinaia.

Nici Capitala nu a scăpat de inundaţii. Mai multe gospodării din cartierul bucureştean Străuleşti au fost afectate de ploile abundente căzute. Şi la Afumaţi au fost probleme. Drumurile înnămolite s-au tranformat în capcane pentru şoferi, iar la toate acestea autorităţile dau neputincioase din umeri.

Meteorologii spun că ploile, însoţite de vânt puternic şi chiar de grindină, vor mai apărea şi în următoarele zile pe Valea Prahovei.



Antena 3


×
Subiecte în articol: ploi inundatii Sinaia Buzau Brașov
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close