Antena 3 CNN Actualitate Inundaţii pe străzile din municipiul Bârlad şi în localitatea Popeni. Sistemul de canalizare a cedat

Inundaţii pe străzile din municipiul Bârlad şi în localitatea Popeni. Sistemul de canalizare a cedat

Inundaţii pe străzile din municipiul Bârlad şi în localitatea Popeni. Sistemul de canalizare a cedat
de S.T.    |    11 Iul 2014   •   17:20

Echipaje de la Detaşamentul Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost solicitate vineri să intervină pe mai multe străzi din municipiul Bârlad şi în localitatea Popeni din comuna Zorleni, unde precipitaţiile abundente căzute în ultima oră au provocat inundaţii.

"Se intervine cu motopompe pentru scoaterea apei din curţile oamenilor şi din anexele gospodăreşti. Precipitaţiile au fost foarte puternice și au provocat inundaţii. Deocamdată nu se ştie câte locuinţe au fost afectate, pagubele urmând să fie stabilite în perioada următoare", a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, informează Agerpres.

Inundaţii s-au înregistrat şi în municipiile Vaslui şi Huşi, acolo unde sistemul de apă-canal nu a putut face faţă cantităţii mari de precipitaţii.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate atât pe străzi, cât şi pe trotuare, iar unele subsoluri de blocuri, aflate în zone mai joase, s-au umplut de apă.

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close