Antena 3 CNN Actualitate Inundații puternice în vestul țării, zeci de case sub ape. ”E dezastru. Ne rugăm la Dumnezeu să trăim!”

Inundații puternice în vestul țării, zeci de case sub ape. ”E dezastru. Ne rugăm la Dumnezeu să trăim!”

Inundații puternice în vestul țării, zeci de case sub ape. ”E dezastru. Ne rugăm la Dumnezeu să trăim!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Aug 2016   •   08:32

Ploaia a făcut prăpăd în judeţul Timiş. Precipitaţiile au depăşit 35 de litri pe metrul pătrat, iar în puţin de o oră, străzile din Timişoara  au fost inundate. Pompierii au intervenit cu motopompe pentru a elibera drumurile. A căzut şi grindină, iar vântul puternic a smuls crengile copacilor.

Mai multe acoperişuri au fost doborâte de vijelie. Pe Autostrada Timişoara-Lugoj, sute de panouri au fost şi ele smulse şi aruncate pe carosabil.

Meteorologii atenţionează că vremea se va menţine instabilă şi în zilele următoare, când va ploua abundent şi va cădea grindina.

Şi în Lugoj mai multe gospodării au fost afectate.  Vântul a smuls ţiglele caselor, a doborât mai mulţi stâlpi de curent şi a avariat câteva clădiri în localităţile Belint, Jabar şi Sudriaş.

Şoferii care au circulat pe Autostrada Timişoara-Lugoj au făcut slalom printre sutele de panouri anti-orbire doborâte de vânt.

Autorităţile locale din Timiș au anunţat că vor evalua pagubele şi vor cere sprijinul Guvernului.

×
Subiecte în articol: ploi torentiale Timisoara
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close