Antena 3 CNN Actualitate Învăţătoarea care şi-a ucis mama cu 170 de lovituri de cuţit vrea să fie judecată în stare de libertate

Învăţătoarea care şi-a ucis mama cu 170 de lovituri de cuţit vrea să fie judecată în stare de libertate

Învăţătoarea care şi-a ucis mama cu 170 de lovituri de cuţit vrea să fie judecată în stare de libertate
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Iun 2012   •   19:31

Învăţătoarea care şi-a ucis mama cu 170 de lovituri de cuţit a cerut să fie eliberată. Le-a spus judecătorilor că vrea să meargă acasă, lângă fetiţa ei de 7 ani, că nu pentru bani a comis crima şi că nu ştie de ce a ajuns să-şi ucidă propria mamă.

Învăţătoarea, care a cerut să fie judecată în stare de libertate, a recunoscut în faţa magistraţilor Curţii de Apel Piteşti că şi-a ucis mama cu 170 de lovituri de cuţit însă a spus că nu îşi explică de ce a comis crima.

"Îmi pare extraordinar de rău şi nu îmi explic ce s-a întâmplat atunci cu mine. Doresc ca în perioada următoare, de anchetă, să fiu pusă în libertate. Mi-e dor de mama mea. Nu pentru banii aceia am făcut-o, sunt singurul copil al ei. Am o familie, am copil şi eram împlinită profesional." a declarat învăţătoarea în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Piteşti.

Femeia a încercat să-i înduioşeze pe magistraţi, cerând să fie eliberată pentru că vrea să fie alături de fetiţa ei de 7 ani. În plus, a spus că mediul de detenţie nu îi prieşte.

Învăţătoarea va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ atunci când a comis crima.



×
Subiecte în articol: magistrati crima
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close