Antena 3 CNN Actualitate Învăţătoarea Dana Blându, ŞPAGĂ DE 500 de lei PENTRU FIECARE ELEV

Învăţătoarea Dana Blându, ŞPAGĂ DE 500 de lei PENTRU FIECARE ELEV

Învăţătoarea Dana Blându, ŞPAGĂ DE 500 de lei PENTRU FIECARE ELEV
11 Ian 2014   •   11:37
Mama care a depus plângerea împotriva învăţătoarei Dana Blându a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, în emisiunea News Magazine, că gestul său nu a fost unul de curaj, ci unul firesc. 
 
"Nu este un gest de curaj, este un gest firesc. Am luat această hotărâre pentru că mi s-a părut prea mult. Am dat bani de la început, de "bună voie", pentru că suntem toţi sensibili la nevoile copiilor noştri. După ce ni s-au cerut bani pentru 17 cadouri şi cadouri individuale, nu mi s-a mai părut normal."
 
Întrebată dacă a făcut un calcul legat de câţi bani a dat în acest caz, femeia a arătat că suma se ridică la 500 de lei. 
 
"Chiar am calculat, împreună cu părinţii, câţi bani s-au dat şi am ajuns la cifra de 500 de lei per copil. Alţi părinţi au donat diverse obiecte, computere, boxe. Am auzit şi lucruri aberante, cum că există şi cadouri scumpe, cum ar fi diamante. Am auzit şi că un profesor avea leasingul la maşină plătit de părinţii unor copii."
 
Femeia a recomandat părinţilor care se lovesc de astfel de probleme să se adreseze Inspectoratului.
 
"Sfatul meu pentru părinţi este să se adreseze Inspectoratului. Eu apreciez foarte mult ceea ce a făcut presa în acest caz şi sunt sigur că fără insistenţele presei nu s-ar fi ajuns la o concluzie atât de repede."
 

×
Subiecte în articol: invatatoare spaga elev parinti cadouri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close