Antena 3 CNN Actualitate Investitorul italian din Gorj care a depus plângere împotriva unor localnici, reclamat şi el la Poliţie

Investitorul italian din Gorj care a depus plângere împotriva unor localnici, reclamat şi el la Poliţie

Investitorul italian din Gorj care a depus plângere împotriva unor localnici, reclamat şi el la Poliţie
Sursa foto: Foto: ilpvideo.com
23 Mar 2012   •   23:16

Singurul investitor străin - un italian - care a început o afacere în agricultură în judeţul Gorj a fost reclamat, vineri, la Poliţie, de bărbatul împotriva căruia italianul depusese plângere penală pe motiv că l-ar fi agresat, informează Mediafax.
   
Severino Trivellin a fost reclamat de Ion Parpală, care susţine că nu el l-a lovit pe cetăţeanul italian în incidentul care s-a produs miercuri în comuna Ţânţăreni, din judeţul Gorj.
   
"Nu am dat în el, din contră, el m-a lovit pe mine. Mi-a rupt hainele de pe mine şi un lănţişor din aur pe care îl aveam la gât. Eu doar l-am imobilizat şi l-am pus la pământ. L-am ţinut acolo până s-a liniştit şi după ce s-a ridicat chiar a spus că eu nu am dat în el", a declarat Parpală.
   
Cetăţeanul italian susţine, în schimb, că mai multe persoane l-au agresat, miercuri, după ce un angajat de-al său le-a reproşat acestora că ar arunca gunoaie pe terenul său agricol.
   
"M-au bătut în patru. Au fost mama, tatăl, fiul şi un nepot. Au fost patru contra unu", susţine, în schimb, investitorul italian.
   
Mama lui Ion Parpală, Viorica, declară că ea nu a fost în niciun fel implicată în scandalul respectiv şi susţine că italianul s-ar fi lovit singur, dându-se cu capul de pietre.
   
"Copilul meu l-a pus jos, într-un şanţ, şi l-a prins de mâini. Nu l-a lovit, nu i-a făcut nimic, doar l-a ţinut de mâini, iar el se zbătea acolo aşa ca un leu, ca un balaur, ca să scape. Erau bolovani pe jos şi normal că el s-a lovit singur când s-a zbătut. Chiar pe partea stângă unde este el lovit erau pietrele în acel şanţ şi de aceea are lovituri la cap şi pe obraz", a explicat bătrâna.
   
Severino Trivellin este asociat cu o femeie din judeţul Gorj, Paula Mihart, cei doi revenind, vineri, la ferma lor pentru prima dată de la producerea incidentului de miercuri.

Femeia a mers cu jurnaliştii pentru a le arăta terenurile cu grămezi de gunoaie aruncate de localnici, pe un stâlp de curent de înaltă tensiune aceasta descoperind un câine mort, aflat la o înălţime de circa doi metri.

Citeşte şi Singurul investitor străin în agricultură din Gorj, bătut de săteni: El este italianul cu afacerea de 350.000 euro

×
Subiecte în articol: agricultura localnici poliție plangere
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close