Antena 3 CNN Actualitate Ioan Becali, la un pas să își piardă averea. Fosta amantă cere pensie alimentară de 85.000 euro lunar

Ioan Becali, la un pas să își piardă averea. Fosta amantă cere pensie alimentară de 85.000 euro lunar

Ioan Becali este la un pas să îşi piardă averea. Fosta amantă, o avocată stabilită în Austria, îi cere acestuia o pensie alimentară de 85.000 de euro lunar.

Ioan Becali, la un pas să își piardă averea. Fosta amantă cere pensie alimentară de 85.000 euro lunar
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    Roxana Ciucă    |    21 Sep 2021   •   11:45

Cu toate că Ioan Becali a negat faptul că ar avea un copil cu această femeie, magistrații nu i-au dat dreptate, iar acum afaceristul este la un pas să își piardă averea.

Ioan Becali a fost chemat în instanță de fosta amantă, Aida Giurumescu, care îi solicită o sumă amețitoare.

Femeia, o avocată stabilită în Austria, îi cere omului de afaceri, cu titlul de pensie alimentară, suma de 85.000 de euro.

Relația extraconjugală a impresarului ar fi durat trei ani, iar din ea ar fi rezultat un băiat.

Cu toate astea, Ioan Becali a refuzat testul de paternitate și a spus răspicat că băiatul nu-i aparține.

Chemat în instanță, magistrații l-au contrazis pe afacerist.

Judecătorii au stabilit executarea silită a impresarului pentru neplata pensiei alimentare, iar fosta amantă ar fi cerut scoaterea la licitație a unor imobile deținute de acesta în zona Floreasca din București.

Magistrații au rămas în pronunțare, urmând ca zilele viitoare să decidă dacă îl mai execută sau nu silit, încă o dată, pe Ioan Becali.

Omul de afaceri este pe cale să mai piardă și alte câteva apartamente de lux pe care le deține în cartierul Floreasca din Capitală.

În dosarul în care Ioan Becali a refuzat să plătească pensie alimentară, au fost citați şi reprezentanţi ai ANAF, instituţie care este implicată în disputa pe averea afaceristului din Pipera.

Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite respectiva pensie alimentară. Valoarea acesteia a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali.

×
Subiecte în articol: Ioan Becali fosta amanta

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close