Antena 3 CNN Actualitate Martor al asasinatului din Arad: "Nu se va afla adevărul niciodată!"

Martor al asasinatului din Arad: "Nu se va afla adevărul niciodată!"

De la o oră la alta apar noi informații în cazul asasinatului din Arad. Camerele de supraveghere de la ferma omului de afaceri ucis nu funcționau de mai bine de o lună.

Martor al asasinatului din Arad: "Nu se va afla adevărul niciodată!"
Sursa foto: Antena3
de Roxana Ciucă    |    07 Iun 2021   •   10:25

Mai mult decât atât, anchetatorii descoperiseră deja că s-au defectat în mod misterios și cele din parcarea în care mașina lui Ioan Crișan a fost aruncată în aer. Astăzi, familia ar trebui să ridice cadavrul de la INML. Între timp, crește tensiunea între familia victimei şi femeia care i-ar fi fost amantă.

Indiciu cu indiciu, anchetatorii încearcă să descâlcească puzzle-ul crimei în stil mafiot de la Arad. Iar până acum, se conturează ipoteza unei execuții planificate în detaliu, vreme îndelungată.

Camerele de supraveghere de la ferma lui Ioan Crișan, situată la 11 kilometri de Arad, nu funcționau. Camere care ar fi putut surprinde toate persoanele care au venit, în ultima perioadă, în contact cu afaceristul sau cu mașina acestuia, în timp ce se afla la fermă. Motivul pentru care acele camere nu funcționau nu este cunoscut încă. 

Cert este că nu funcționau nici camerele de supraveghere din parcarea în care mașina afaceristului a fost aruncată în aer. Totul din cauza unei defecțiuni misterioase, care ar fi avut loc chiar din momentul în care anchetatorii suspectează că Ioan Crișan ar fi început să fie urmărit zi și noapte de cel care avea să-i curme viața.

Un personaj apropiat de lumea contrabandiștilor susține însă că adevărul nu se va afla niciodată, pentru că în zonă sunt interese uriașe şi se învârt sume colosale de bani.

Martor: Ce prostii vorbiți? Nu se va afla adevărul niciodată!

Reporter: Ziceți?

Martor: Pentru că încrengătura este prea sus, înțelegeți? La nume mari.

Reporter: La cine?

Martor: Nu contează culoarea politică. Sunt și de o parte și de alta. E vorba de interes în afaceri pe sub masă. 

Reporter: Contrabandă, nu?

Martor: Contrabandă, normal. Aici e cel mai mare trafic de carne vie. Dacă punem un compas așa pe primării, pe poliție (găsim, n.red.) 5 locuri în care se vând droguri pe față.

Reporter: Droguri în Arad?

Martor: Da, pe lângă poliție. Cine s-a băgat și i-a încurcat puțin, clar s-a ales praful de ei! 

Iar unul dintre cei mai buni criminaliști din țară lansează un avertisment-cheie. Nu doar anchetatorii s-au întors la locul exploziei de la Arad, ci și autorii implicați în uciderea omului de afaceri.

”La fata locului mai avem si acel celebru principiu, eterna reîntoarcere de către autor ca sa retrăiască momentele respective. Ca să vadă dacă nu cumva a greșit și nu în ultimul rând, ca să vadă reacția autorităților”, a declarat Andrei Banu, fost ofițer de Investigații Criminale

Celebrul criminalist îi îndeamnă pe anchetatori să filmeze înmormântarea lui Ioan Crișan. Studiate cadre cu cadre, imaginile ar putea scoate la iveală identitatea criminalului, care ar putea alege să-și facă apariția la eveniment.

Tot atunci ar urma să iasă din ascunzătoare și amanta afaceristului, care deocamdată, este de negăsit. Revoltată, soția lui Crișan promite că va angaja două firme de securitate, pentru a o împiedica pe femeie să-și ia rămas bun de la amant.

 

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan Arad
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close