Antena 3 CNN Actualitate Execuția omului de afaceri de la Arad ar fi fost o răzbunare. Suspecţii au făcut greșeli

Execuția omului de afaceri de la Arad ar fi fost o răzbunare. Suspecţii au făcut greșeli

Execuția omului se afaceri a fost o răzbunare. Cineva a vrut să dea un semnal clar, spun surse din anchetă. De asemenea, la atacul cu bombă s-ar fi aliat mai multe persoane și, deși au acționat atent, au făcut și greșeli.

Execuția omului de afaceri de la Arad ar fi fost o răzbunare. Suspecţii au făcut greșeli
Sursa foto: Antena3
de Roxana Ciucă    |    03 Iun 2021   •   11:21

O altă informație bombă se referă la amanta omului de afaceri. Femeia ar fi mers la locul exploziei, la puțin timp după incident. 

Surse apropiate anchetei spun că a fost vorba despre o răzbunare, și că mai multe persoane ar fi acționat într-un mod foarte calculat împotriva omului de afaceri. 

Pe de altă parte, oamenii legii cooperează intens cu autoritățile din mai multe țări. Din datele pe care anchetatorii le au până în acest moment, atât soția cât și fiica au declarat că Ioan Crișan nu ar fi avut probleme, nu știu să fi avut conflicte cu vreo persoană în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, se ia în calcul ca acesta să fi avut legături cu acel transport de țigări de contrabandă. 

Percheziții la firmă, dar și la domiciliul amantei

Anchetatorii au făcut numeroase percheziții la firmă, acasă la familia Crişan, dar şi la amanta acestuia. Şoţia ştia de ani de zile de relația extraconjugală a soțului ei. Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, este și consilier local în comuna Iratoşu, iar in fata anchetatorilor ar fi recunoscut legătura amoroasă pe care o avea cu afaceristul. O relație despre care se știa în toată localitatea.

Tatăl femeii exclude însă orice legătura a fiicei sale cu afaceristul. Cu toate acestea, mașina în care și-a găsit sfârșitul Ioan Crişan era înmatriculată pe numele sorei Aurorei Ardelean.

În fața anchetatorilor a ajuns și șoferul camionului plin cu țigări de contrabandă oprit de poliție cu câteva zile înainte ca afaceristul să fie ucis. Despre acest șofer, Ioan Crişan ar fi dat informații poliției. Avocatul acestuia spune însă ca nu există nicio legătură între cele două cazuri.

Specialiștii sunt de părere că cel care a provocat tragedia va fi găsit în scurt timp.

Între timp, autopsia lui Ioan Crişan a fost finalizată, însă trupul acestuia se află încă la Institutul de Medicină Legală. Familia nu îl poate ridica deocamdată. Surse din anchetă susțin că s-a aflat ce fel de substanțe explozibile au fost folosite şi de unde provin.

 

×
Subiecte în articol: Arad Ioan Crișan
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close