Antena 3 CNN Actualitate Ioan Gyuri Pascu: „Nu-mi place să trăiesc în trecut, e foarte importantă ziua de azi, singurul adevăr e azi”

Ioan Gyuri Pascu: „Nu-mi place să trăiesc în trecut, e foarte importantă ziua de azi, singurul adevăr e azi”

Ioan Gyuri Pascu: „Nu-mi place să trăiesc în trecut, e foarte importantă ziua de azi, singurul adevăr e azi”
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Sep 2016   •   08:33

În luna aprilie a acestui ani, Ioan Gyuri Pascu oferea un interviu pentru Turnul Sfatului. Artistul povestea de cât de importantă este sinceritatea. ”Fără sinceritate suntem pierduți cu totul, iar cel mai important e să fii sincer cu tine însuți. Dacă ești sincer cu tine nu mai poți să-i minți nici pe alții, și atunci, fiecare gând al tău, fiecare cuvânt o să fie un tălmăcitor cât mai bun de adevăr. Când spui adevărul, lumea simte lucrul acesta și se creează un loc electromagnetic în care îi primești pe oameni și au loc în inima ta”, declara actorul și cântărețul.

Totodată, Ioan Gyuri Pascu spunea care sunt cele mai importante lucruri pentru el. „Iubirea înseamnă viața însăși. Viața, adevărul și lumina înseamnă iubire, e sămânța din care s-a născut tot ce vedem și ce nu vedem. Să cunoaștem iubirea e țelul tuturor”.

„Nu-mi place să trăiesc în trecut, e foarte importantă ziua de azi, singurul adevăr e azi. Dacă nu te desprinzi de trecut nu poți face lucruri creative. Eu nu-mi fac planuri de viitor, lucrez la proiectul din prezent și când se termină îl fac următorul. E foarte pierzător să trăiești în trecut, nu e nicio miză, nu e creativ să trăiești în trecut, e doar repetitiv și, de ce ai vrea să repeți lucrurile?”, a mai spus artistul.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close