Antena 3 CNN Actualitate Ioan Mircea Pașcu: Fraților, mâine ne va ancheta pe toți DNA-ul doar pentru că existăm, pentru că mâncăm și respirăm

Ioan Mircea Pașcu: Fraților, mâine ne va ancheta pe toți DNA-ul doar pentru că existăm, pentru că mâncăm și respirăm

Ioan Mircea Pașcu: Fraților, mâine ne va ancheta pe toți DNA-ul doar pentru că existăm, pentru că mâncăm și respirăm
03 Feb 2017   •   21:35

DNA a solicitat Ministerului Justiției toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

''Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. DNA vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție'', a transmis reporterul Antena 3 Ana Maria Roman.

Informația a fost comentată de Ioan Mircea Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, într-o postare pe Facebook:

''Fraților, mâine ne va ancheta pe toți DNA-ul doar pentru că existăm, pentru că mâncăm și respirăm, existând “suspiciunea rezonabilă” că facem un act de “corupție”, beneficiind de foloase … necuvenite!'', a scris Ioan Mircea Pașcu.

 

×
Subiecte în articol: Ioan Mircea Pascu Ministerul Justitiei
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close