Antena 3 CNN Actualitate Ioan Mircea Pașcu, mesaj dur după scandalul banilor pentru MApN: „Am fost nevoit să intervin și să reamintesc colegilor că în Armată se mai și moare!”

Ioan Mircea Pașcu, mesaj dur după scandalul banilor pentru MApN: „Am fost nevoit să intervin și să reamintesc colegilor că în Armată se mai și moare!”

Ioan Mircea Pașcu, mesaj dur după scandalul banilor pentru MApN: „Am fost nevoit să intervin și să reamintesc colegilor că în Armată se mai și moare!”
Sursa foto: Foto: Ioan Mircea Pascu/Facebook
05 Sep 2017   •   19:43

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării, a avut o reacție fermă, pe Facebook, în scandalul privind banii pentru salariile din MApN, scandal soldat cu demisia ministrului Adrian Țuțuianu, la cererea premierului Mihai Tudose.

”Pentru cine are urechi de auzit: pe vremea când eram ministru, a fost o discuție în Guvern în care Armata a fost ușor luată în derâdere - cam cumse pare că se întâmplă și acum, prin ministerele care țin pâinea și cuțitul în mână. Atunci am fost nevoit să intervin și să reamintesc colegilor de cabinet că, spre deosebire de ministerele pe care le conduceau ei, în Armată se mai și murea!? Zâmbetele superioare au dispărut, inclusiv de pe fața premierului și s-a lăsat o liniște grea. De atunci încolo, nimeni nu și-a mai permis - cel puțin în prezența mea - să persifleze Armata Română! Sper să nu se întâmple nici acum, când militarii români au nevoie de sprijinul societății, nu de acuze și tratament discriminatoriu”, a scris Ioan Mircea Pașcu, pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marţi, că a trimis la Cotroceni propunerea ca vicepremierul Marcel Ciolacu să ocupe interimar postul de ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Ţuţuianu. 

Demisia lui Țuțuianu vine la câteva ore după ce MApN a anunţat efectuarea, în 15 septembrie, a plăţii sumelor aferente soldelor/ salariilor nete, fără contribuţiile individuale şi impozit, în condiţiile în care până în acest moment nu a fost făcută rectificarea bugetară pe acest an. 

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close