Antena 3 CNN Actualitate Ioan Mircea Pascu, mesaj pentru Băsescu: “Alo, domnu’ matelotu’!”

Ioan Mircea Pascu, mesaj pentru Băsescu: “Alo, domnu’ matelotu’!”

Ioan Mircea Pascu, mesaj pentru Băsescu: “Alo, domnu’ matelotu’!”
11 Ian 2017   •   16:36

Ioan Mircea Pascu, vicepreşedinte al Parlamentului European, reputat specialist în relaţii internaţionale şi ministru al apararii în momentul aderării României la NATO, a reacţionat pe Facebook la mesajul lui Traian Basescu în care fostul preşedinte susţine că Donald Trump ar fi luat decizia de a disloca numeroase trupe militare în Europa de Est.

''Marele “analist” politic, Traian Basescu, incearca, in stilul caracteristic – mintind cu buna stiinta – sa prosteasca lumea cum ca masurile de reasigurare strategica a tarilor din flancul de est luate de SUA in cadrul NATO ar fi rezultatul deciziilor Administratiei … Trump!?

“… preşedintele ales Donald Trump debarcă Brigada 3 din Divizia 4 infanterie a US Army la Bremen în Germania, cu destinaţia Estul Europei. Nu mai puţin de 4400 militari şi 2200 piese de luptă blindate începând cu tancuri Abrams, transportoare blindate Bradley, artilerie Paladin şi alte echipamente grele de luptă vor fi dislocate in Polonia , Ţările Baltice, România şi Bulgaria.”

Alo, domnu’ matelotu’, Presedintele ales Donald Trump va depune juramantul si va intra in paine abia vineri, 20 ianuarie, 2017, daca nu stiati acest mic amanunt.

Toate masurile mentionate de matale au fost decise de Administratia Obama. Acum speram doar sa fie mentinute, daca nu si completate de noua Administratie'', a scris Ioan Mircea Pascu.

×
Subiecte în articol: Ioan Mircea Pascu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close