Antena 3 CNN Actualitate Ioan Rus: Stroe a fost un "şmecheraş de Bucureşti", un "şmecheraş de mâna a doua", care a făcut un „joc de glezne“

Ioan Rus: Stroe a fost un "şmecheraş de Bucureşti", un "şmecheraş de mâna a doua", care a făcut un „joc de glezne“

Ioan Rus: Stroe a fost un "şmecheraş de Bucureşti", un "şmecheraş de mâna a doua", care a făcut un „joc de glezne“
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Aug 2012   •   17:18

Fostul ministru de Interne Ioan Rus l-a caracterizat pe actualul şef al MAI, Radu Stroe, drept un "şmecheraş de mâna a doua" care a făcut un "joc de glezne", informează Mediafax. Rus mai spune despre Stroe că până la urmă a înaintat Curţii Constituţionale aceleaşi date pe care dorea să le prezinte şi el pe subiectul referendumului din 29 iulie.
   
Ioan Rus l-a catalogat pe Stroe drept "un şmecheraş de Bucureşti" într-un interviu acordat Transilvania Live, comentând momentul demisiei sale de la şefia Ministerului de Interne.
  
El a susţinut că nu a dorit să se ascundă în spatele premierului atunci când a susţinut că nu pot fi prezentate date nereale privind numărul celor din listele electorale permanente.
   
"A făcut puţin joc de gleznă la televizor (Stroe - n.r.), cum o să schimbe el la Curte, cu ce date... după care a adus exact aceleaşi date. La sfârşit, pe stradă aşa, la nivel de şmecher de Bucureşti, a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva decât realitatea. (...) Atunci practic noi am plecat, domnul ăsta ministru delegat... nu-mi pare rău de mine, doar de Dobre îmi pare rău care este un excepţional specialist în administraţie. Pe domnul Stroe acesta nu-l cunosc decât aşa, când l-am văzut mi s-a părut un şmecheraş de mâna a doua", a susţinut Rus.
   

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close