Antena 3 CNN Actualitate Maraton de audieri bombă la DNA. Ioana Băsescu, audiată aproximativ patru ore de procurori

Maraton de audieri bombă la DNA. Ioana Băsescu, audiată aproximativ patru ore de procurori

Maraton de audieri bombă la DNA. Ioana Băsescu, audiată aproximativ patru ore de procurori
22 Sep 2016   •   16:01

UPDATE: Ioana Băsescu a plecat de la reședința fostului președinte Traian Băsescu, alături de Sofia, fiica Elenei Băsescu.

Ioana Băsescu a stat la reședința din strada Gogol a fostului președinte Traian Băsescu aproximativ o oră.

Conform Antena 3, Ioana Băsescu a stat de vorbă cu Traian Băsescu, în urma audierilor care au durat mai bine de patru ore, la DNA.

----------------------------

UPDATE: Ioana Băsescu a părăsit sediul DNA în jurul orei 12:05. Fiica fostului președinte nu a stat de vorbă cu reporterii și nici avocatul acesteia nu a făcut declarații. Conform surselor Antena 3, Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic au fost audiați în același dosar.

Audierile la DNA vizează fapte privind finanţarea campaniei electorale din 2009, a declarat, joi, avocatul Vasile Pleşa, precizând că Gheorghe Nastasia, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în mandatul Elenei Udrea, a fost pus sub control judiciar în această cauză.

----------------------------

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este audiată joi dimineață la sediul DNA. Ioana Băsescu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 08:20 și nu a stat de vorbă cu jurnaliștii.

Încă nu este clar motivul pentru care a fost chemată la DNA, deși s-ar putea să aibă legătură cu dosarul Nana.

Procurorii nu vor în acest moment să dezvăluie care este motivul pentru care Ioana Băsescu a fost chemată la DNA.

Soțul Ioanei Băsescu a fost și el de mai multe ori la DNA și, ulterior, a fost trimis în judecată pentru complicitate la șantaj.

Reamintim că tatăl Ioanei Băsescu, fostul preşedinte Traian Băsescu, declara ieri că procurorii DNA îi vânează familia, ştiind din surse sigure că "una dintre fiicele lui va fi arestată, astfel încât el să fie nevoit să ceară custodia copiilor".

"Îi ştiu pe aceşti procurori, le cunosc numele, dar nu le fac deocamdată publice", a spus Băsescu ieri, într-o emisiune tv.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu presedinte fiica DNA sediu dosar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close