Antena 3 CNN Actualitate Ioana Băsescu, mişcare-şoc în justiţie. Ce planuri are fiica lui Traian Băsescu

Ioana Băsescu, mişcare-şoc în justiţie. Ce planuri are fiica lui Traian Băsescu

Ioana Băsescu, mişcare-şoc în justiţie. Ce planuri are fiica lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2015   •   23:28

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, a depus recent, pe 4 septembrie, o plângere prin care cere anularea unui ordin al directorului de la Cadastru.

 
Prin acel ordin din 2014, se stabilea ca, în cazul unui sechestru asigurător, această măsură să se treacă în cartea funciară, ca să ştie toata lumea că respectivul bun imobil este supus unei operaţiuni de sechestru.
 
Acum, Ioana Băsescu a spus că nu este bine şi a făcut o acţiune în instanţă, cerând să fie schimbată această prevedere din regulament.

Informaţia a fost prezentată luni, la o Ediţie specială, la Antena 3.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu sechestru teren nana
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close