Antena 3 CNN Actualitate Ioana Beatrice, o tânără însărcinată, a fost omorâtă de tatăl şefei sale, cu o drujbă, într-un magazin din Bucureşti

Ioana Beatrice, o tânără însărcinată, a fost omorâtă de tatăl şefei sale, cu o drujbă, într-un magazin din Bucureşti

Ioana Beatrice, o tânără în vârstă de 23 de ani, însărcinată în patru luni, a fost omorâtă de tatăl şefei sale, cu o drujbă, într-un magazin din Bucureşti. Bărbatul o acuza pe tânără că ar fi furat din gestiunea magazinului.

Ioana Beatrice, o tânără însărcinată, a fost omorâtă de tatăl şefei sale, cu o drujbă, într-un magazin din Bucureşti
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2023   •   14:21

Crimă îngrozitoare în Bucureşti, după ce un bărbat în vârstă de 72 de ani, tatăl unei femei care deţine un magazin, a vrut să îi aplice o lecţie unei tinere, angajată la magazin.

Bărbatul a acuzat-o pe aceasta că ar fi furat din gestiune, iar ieri, a confruntat-o şi în timpul scandalului a folosit un cuţit pentru a o înjunghia de mai multe ori. Ulterior, potrivit anchetatorilor, acesta ar fi folosit şi o drujbă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 07.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al procurorilor.

×
Subiecte în articol: București crimă Poliția Capitalei
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close