Antena 3 CNN Actualitate Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a murit brusc după o oră de sport

Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a murit brusc după o oră de sport

Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a făcut stop cardio-respirator și AVC, imediat după o oră de sport la o sală de fitness. Femeia avea doar 49 de ani.

Ioana Mihaela Neacșu, fostă șefă a Inspectoratului Școlar București, a murit brusc după o oră de sport
Sursa foto: Facebook / Ioana Mihaela Neascu
de Laura Dinu    |    05 Mar 2021   •   09:40

”O pierdere uriașă pentru sistemul de învățământ” și ”un mare gol” au declarat persoane publice apropiate femeii, pentru DCNews

Cei care o cunosc spun că era o persoană activă, făcea mult sport și că nu o știau cu probleme cardiace.

Anunțul morții sale a fost făcut de Lazăr Gigel, directorul executiv al CIADO România.

”Drum lin printre îngeri, prietenă dragă! Sunt de-a dreptul șocat și cu greu îmi găsesc cuvintele în a spune ceva. Ioana Mihaela Neacșu, un OM ce va rămâne veșnic în sufletele noastre”, a scris acesta pe Facebook. 

Drum lin printre ingeri prietena draga! Sunt de-a dreptul socat si cu greu imi gasesc cuvintele in a spune ceva. Ioana Mihaela Neacsu, un OM ce va ramane vesnic in sufletele noastre.

Publicată de Lazar Gigel pe Joi, 4 martie 2021

Vestea a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș pentru Edupedu.ro

La intrarea în ISMB colegii au făcut un loc special în care au depus lumânări. 

În ultimul său mesaj de pe o rețea socială, Ioana Mihaela Neacșu transmitea: "Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii..."- Rainer Maria Rilke. La aceeași postare, la care sute de oameni i-au urat o primăvară frumoasă, astăzi, aceștia au postat o mulțime de mesaje de condoleanțe. 

”Incredibil! Dumnezeu să o odihnească în împărăția Lui! Imi pare foarte rău! Condoleanțe familiei îndurerate!

Și eu sunt socata! Ce om frumos! E nedrept ce se întâmplă! Condoleanțe familiei și putere multa pentru a depăși acest moment greu!

Doamne, vei pleca pe drumul fara intoarcere! Ai trait frumos, misionar si dedicat! Cum sa-ti scriu Dumnezeu sa te ierte cand eu asteptam ziua ta de nastere sa-ti spun la multi ani? Ioana, drum lin! Ma rog va Dumnezeu sa te aseze cu Dreptii!

Am inima impietrita! Am trecut de la extreme. De la bucuria postarii initiale, la tristetea de acum! Dumnezeu sa te odihneasca suflet frumos! Ai grija de familia ta, de acolo de unde mergi!

Drum lin spre Cer, Ioana! Îngerii sā te însoteascā. Îmi pare nespus de rāu! Dascāl, profesor, director de scoala, inspector, consilier general...O viata dedicata elevilor, educatiei, comunitatii noastre. Ioana Neacsu: o inimā de om. Dumnezeu sā o odihneascā în pace!

Am tot sperat că este o greșeală... O veste cumplită, imposibil de acceptat. Drum lin, Ioana! Să ne veghezi de acolo sus. Condoleanțe și multă putere familiei!”, sunt doar câteva din mesajele postate pe Facebook. 

#Martie "Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii..." Rainer Maria Rilke

Publicată de Ioana Mihaela Neacșu pe Duminică, 28 februarie 2021

 

 

×
Subiecte în articol: ioana mihaela neascsu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close