Antena 3 CNN Actualitate Ioana a început o relaţie pe internet cu un tânăr arătos care i-a spus că este soldat american. Când să vină în România... "I-am trimis 710 euro!"

Ioana a început o relaţie pe internet cu un tânăr arătos care i-a spus că este soldat american. Când să vină în România... "I-am trimis 710 euro!"

Ioana s-a îndrăgostit de un bărbat cunoscut pe internet care i-a spus că este soldat american. Cei doi au decis să se cunoască și tânărul a anunțat-o că este în drum spre România, doar că... a rămas blocat pe aeroportul din Instnbul. Acolo ar fi fost reținut de polițiști.

Ioana a început o relaţie pe internet cu un tânăr arătos care i-a spus că este soldat american. Când să vină în România... "I-am trimis 710 euro!"
de Gabriel Dano    |    23 Feb 2021   •   17:47

"L-am cunoscut pe James pe Facebook în octombrie. Am vorbit cam o lună și jumătate, după care am vrut să vină în România să ne cunoaștem. L-am ajutat eu cu cererea de concediu, i-am trimis-o la unitatea militară, a fost aprobată după o săptămână, iar apoi a hotărât să vină în țară. E soldat în Afganistan", a povestit femeia pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Iubirea parcă depășea orice limită și orice graniță doar că...

"Toate au fost bune și frumoase până când să vină în țară. Seara, pe când așteptam să vină cu avionul, m-a anunțat că este sechestrat în Turcia și e suspect că l-a prins cu un pliculeț de droguri. Mi-a spus că nu mai poate să ajungă în țară deoarece e sechestrat de polițiști.

De o săptămână mi-a spus domnul polițist turc că s-a clarificat situația și că el este nevinovat și că să trimit banii ca să îl trimită în țară. 710 euro. I-am trimis, polițistul în fiecare zi aproape mă sună, îmi trimite mesaje că dacă nu îi trimit banii viața lui James este în pericol, îl chinuie până moare, acolo în pușcărie", a continuat ea povestea.

Ioana este dispusă să facă orice numai să-l știe în siguranță pe bărbatul care i-ar fi cucerit inima.

"Eu îl iubesc pe James și îmi doresc o relație de viitor, îmi doresc o familie cu el", a mai spus ea.

Femeia i-a transmis și un mesaj acestuia prin intermediul emisiunii Acces Direct:

"James, eu o să fac tot posibilul să vii în țară și să ne continuăm planurile pe care ni le-am făcut anul trecut. Te iubesc și te pup".

Mirela Vaida și Mara Bănică au avetizat-o pe Ioana că de-a lungul timpului în platoul Acces Direct au existat foarte multe cazuri de înșelătorie de acest gen dar ea în continuare susține că iubirea lor este adevărată.

×
Subiecte în articol: Acces Direct Mirela Vaida
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close